Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Місто, в якому ми живемо і навчаємось


Поділля Поділля

Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека та міська спілка краєзнавців спільно втілюють в життя освітній проект «Поділля: погляд крізь віки», який розрахований на учнівську та студентську молодь міста.

Метою проекту є пізнання історії Поділля – краю вмілих хліборобів, сміливих воїнів, талановитих художників, поетів, учених.

Поділля Поділля

В рамках реалізації цього проекту 30 березня 2018 року у читальному залі відбулася віртуальна екскурсія «Місто, в якому ми живемо і навчаємось».

Екскурсію провів Сергій Єсюнін – провідний науковий співробітник Хмельницького обласного краєзнавчого музею, історик, краєзнавець, музеєзнавець, журналіст, дослідник історії, архітектури та культури міста Хмельницького та Поділля.

На захід завітали студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та співробітники обласного краєзнавчого музею.

Присутні мали можливість зануритися в історію нашого міста, відкрити для себе невідомі сторінки його минувшини, познайомились з історичними пам'ятками та видатними постатями, які народились і діяли в давньому Проскурові.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com