Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

НАТО: дізнайся більше


Шановні користувачі!

4 квітня 2018 року виповнюється 69 років з дня створення НАТО - Організації Північноатлантичного договору, основоположною метою якого є захист свободи і безпеки його членів політичними і військовими засобами. Альянс підтримує демократичні цінності і прагне мирного розв`язання суперечок. Він надає країнам – членам і партнерам унікальний форум для консультацій з питань безпеки для розбудови довіри і участі в запобіганні військових конфліктів.

До цієї дати в читальному залі гуманітарного профілю оформлено інформаційний стенд «Україна – НАТО».

Основоположними документами, що визначають відносини між Україною та НАТО є Хартія про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору, яка підписана 9 липня 1997 року та Декларація про доповнення Хартії про особливе партнерство від 21 серпня 2009 року.

Матеріали, які представлені на виставці, допоможуть користувачам дізнатися про теоретичні та практичні питання інтеграційних процесів у сучасній Європі, про діяльність євроінтеграційних структур тощо. Особливу увагу приділено перспективам розвитку співробітництва України й НАТО на сучасному етапі.

Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з документами виставки.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com