Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Екологія в побуті


21 березня 2018 року у відділі виробничої літератури проведено екологічний бумеранг «Екологія в побуті» до Всесвітнього дня Землі.

Мета заходу - формування екологічної свідомості користувачів шляхом популяризації знань про стан природного середовища, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян, усвідомлення того, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети Земля.

Під час Бліц-інфо «Сучасні екологічні проблеми Хмельниччини» Інна Василівна Куцка, заступник начальника управління та контролю за благоустроєм міста, начальник відділу з питань екології Хмельницької міської ради ознайомила відвідувачів з основними аспектами екологічних проблем Хмельниччини та шляхами їх розв’язання.

Представник Хмельницького осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «Мама-86» Наталія Карпекіна ознайомила відвідувачів із ситуацією щодо сортування сміття в місті Хмельницькому.

В рамках заходу для студентів та викладачів Хмельницького університету управління та права презентовано книжково-ілюстративну виставку «Чисте довкілля – наше майбутнє», продемонстровано відео «Що справді трапляється з пластиком, що ти викидаєш?»; проведено воркшоп «Екологія в побуті. Як організувати свій побут так, щоб він не шкодив довкіллю?».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com