Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультування громадян


Skype-консультування громадян

31 серпня відбулося чергове Skype-консультування громадян з віддалених населених пунктів за участю юристів ГО "Подільська правова ліга", Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Національної поліції України.

Цього разу консультанти надавали юридичну допомогу жителям Віньковецького району. Під час Skype-консультування громадян цікавили питання переоформлення нерухомості, з житлового в комерційне, набуття права власності на майно нажите у спільному проживанні, розірвання договору земельної оренди, приватизації землі, надбавка до пенсій та інші.

В ході Skype-консультування відбувся перегляд документальної стрічки режисера Романа Бондарчука "Нові герої" із колекції Міжнародного кінофестивалю Docudays UA. Після перегляду відбулося обговорення проблем, які піднімалися у фільмі та є актуальними для мешканців усіх населених пунктів України на даний час. Юристи та представники органів державної влади проконсультували жителів сільських населених пунктів щодо дотації на здане молоко та створення кооперативу у сільській місцевості.

Піднімалися також питання оформлення субсидії, виплати аліментів, продажу власності.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com