Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації


Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації

17 лютого на виконання Указу Президента України «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації», розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження плану заходів з відзначення в області 500-річчя Реформації», у читальному залі гуманітарного профілю бібліотеки відбулося засідання круглого столу за участі представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, релігійних організацій, представників закладів культури, освіти та громадськості.

У роботі круглого столу взяли участь: начальник управління культури, національностей, релігій та туризму обласної державної адміністрації - Ірина Трунова; голова обласного міжденомінаційного оргкомітету з підготовки заходів до 500-річчя Реформації - Валерій Хома; голова координаційної ради з підготовки та відзначення 500-річчя Реформації Павло Сівець; основні служителі протестантських дономінацій області; керівники обласних закладів культури; представники Департаменту освіти та науки облдержадміністрації.

В ході проведення круглого столу учасниками здійснено обговорення Плану заходів з відзначення в області 500-річчя Реформації; визначені наступні кроки співпраці та перспективи взаємодії закладів культури, освіти та релігійних установ; продемонстровано відеоролик з історії Реформації; здійснено перегляд розгорнутої книжково-ілюстративної виставки з фондів бібліотеки «500 років Реформації: історичний аспект».

Під час засідання, Олександр Савчук, помічник пастора церкви у м. Хмельницькому представив присутнім видання «Славянский библейский комментарий», що являє собою однотомний коментар, об'ємом 1840 сторінок на всі канонічні книги Старого і Нового Завіту, авторами якого є служителі Євро-Азіатського простору. Видання подаровано у фонди Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки. Крім того, представникипротестанських деномінацій подарували бібліотеці свої видання.

Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com