Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Інструктаж з питань пожежної безпеки


Пожежу легше попередити, ніж потім її погасити. Особливо важливо дотримання заходів безпеки у публічних громадських закладах та закладах, які утримують велику кількість легкозаймистих паперових матеріалів, якими є бібліотеки.

Сьогодні співробітником Хмельницького міського управління державної служби з надзвичайних ситуацій Куніциним В.К. проведено інструктаж з питань пожежної безпеки для працівників Хмельницької ОУНБ. Присутні отримали інформацію про попередження небезпеки, оснащення закладів засобами пожежогасіння, першочергові дії при виникненні надзвичайної ситуації, зниження небезпеки напередодні опалювального періоду. Віталій Костянтинович звернув увагу на знанні діючих правил пожежної безпеки, навів приклади найпоширеніших причин виникнення пожеж за останній місяць, обговорив з присутніми дії під час виникнення пожежі на певному об’єкті, повторив правила безпеки на робочому місці та в побуті, розповів про особливості евакуації людей із небезпечного приміщення.

У ході практичної частини інструктажу бібліотекарі ознайомились із первинними засобами пожежогасіння та правилами користування вуглекислотними та порошковими вогнегасниками.

Учасники переглянули відео-сюжет про ліквідацію однієї з масштабних пожеж в Одеському муніципальному дитячому оздоровчо-спортивному таборі «Вікторія».


Інструктаж з питань пожежної безпеки Інструктаж з питань пожежної безпеки Інструктаж з питань пожежної безпеки
Інструктаж з питань пожежної безпеки Інструктаж з питань пожежної безпеки

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com