Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Літературно-публіцистична палітра Хмельниччини


9 червня в рамках урочистостей з нагоди відзначення Дня журналіста в обласній раді фахівці бібліотеки презентували творчі надбання членів обласних організацій Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України з книжково-ілюстративної виставки «Літературно - публіцистичні обрії Хмельниччини».

Серед представлених видань - твори відомих літераторів і журналістів: П. Маліша, М. Мачківського, В. Горбатюка, П. Карася, Б. Теленька, Б. Грищука, М. Красуцького, В. Дмитрика та інших.

Родзинкою виставки стали видання цьогорічних лауреатів обласної премії імені Дмитра Прилюка за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики: Станіслави Старостіної - літературно-публіцистичне видання «Увійшли в безсмертя… Книга пам’яті Героїв Небесної Сотні і воїнів АТО Хмельниччини»; цикл публікацій із зони АТО за останні два роки Оксани Радушинської та художньо-документальне видання «Чи всі трави хиляться за водою?» Володимира Шевченка, у якому письменник досліджує спроби повстання проти колективізації на Дунаєвеччині.


Літературно-публіцистична палітра Хмельниччини Літературно-публіцистична палітра Хмельниччини Літературно-публіцистична палітра Хмельниччини

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com