Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Співець життя, молодості, любові


15 листопада працівниками відділу абонемента проведено годину поезії «Співець життя, молодості, любові», приурочену 105-й річниці від дня народження поета, педагога, журналіста Андрія Малишка.

У поезії складного XX століття Андрій Малишко залишився найпослідовнішим поетом - традиціоналістом, який зберіг глибинну народнопоетичну основу української лірики, її яскраву образність, соковиту й колоритну мову. Його щирі й задушевні твори назавжди ввійдуть до золотого фонду нашої літератури як свідчення величі й краси мистецтва слова.

З життєвим і творчим шляхом відомого українського письменника ознайомила присутніх бібліотекар першої категорії відділу абонемента Яна Баранова.

Під час заходу присутні зустрілися з подільським поетом, головою міської літературної спілки «Поділля» Володимиром Олійником, який розповів багато цікавого про письменника, читав його улюблені вірші; переглянули документальний фільм про А. Малишка; у виконанні студентів Хмельницької гуманітарно - педагогічної академії прозвучали вірші поета.

Відбулася презентація книжкової виставки «Ніжний лірик і пісняр».


Співець життя, молодості, любові Співець життя, молодості, любові Співець життя, молодості, любові
Співець життя, молодості, любові Співець життя, молодості, любові

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com