Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Музичне рандеву


Музичне рандеву Музичне рандеву
Музичне рандеву Музичне рандеву

16 листопада 2017 року у відділі мистецтв з нагоди 75-ї річниці від дня народження Михайла Петровича Люшні – композитора, музиканта, поета, громадського діяча, голови обласного відділення Всеукраїнської музичної спілки, голови асоціації композиторів-піснярів області, автора багатьох проектів з культурного життя міста відбувся вечір «Музичне рандеву» за участі членів обласної організації ради ветеранів, митців міста, студентської молоді та учнів НВК № 4.

В ході вечора присутні були ознайомлені з життєвим та творчим шляхом Михайла Петровича. Про особливості творчої роботи композитора, зв’язок з мистецькими колами Поділля, про специфіку композиторської та виконавської діяльності розповів Іван Пустовий – заслужений діяч естрадного мистецтва України, композитор, аранжувальник. Своїми спогадами про концертну діяльність поділився Михайло Люшня.

З вітальним словом до ювіляра звернулися: Ада Микитівна Гордова – голова комісії по роботі з молоддю обласної організації ветеранів, учениця НВК № 4 Кучерук Анна. Від музичного училища ім. В. Заремби прозвучав музичний дарунок – композиція «Веретено» у виконанні Журавіцького Ярослава (клас баяну).

Музичною окрасою зустрічі став виступ тріо «Маестро» з народного ансамблю музики і пісні "Ретро" під керівництвом Михайла Петровича Люшні.

Заступник директора Олена Баворовська вручила Михайлу Петровичу подяку, за довголітню плідну співпрацю.

Учасникам вечора були презентовані біографічні відеоматеріали та книжкова виставка збірок композитора.

Захід проведено спільно з Хмельницькою обласною організацією ради ветеранів України.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com