Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Повір і живи!


Повір і живи!

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація літературно-художнього видання «Повір і живи!». Це єдиний збірник духовної поезії, виданий на Хмельниччині на честь 500-річчя Реформації – християнського духовно-просвітницького Руху, що змінив світ. Книга видана за фінансової підтримки Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації.

Завідувач сектору національностей та релігій Управління культури національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Олена Западенко подякувала авторам унікальної збірки, об`єднаних християнськими переконаннями, які є основою їхнього життя та творчості.

Роздумами про важливу роль Реформації, яка відкрила європейцям, а тепер і українцям справжню цінність людського життя, унікальність особистості як Божого творіння, поділився Валерій Хома – керівник Хмельницького обласного комітету з святкування 500-річчя Реформації.

Упорядник і редактор видання Лариса Мельник розповіла про ідею створення збірки та представила її авторів, а потім лунала прекрасна духовна поезія, яка очищує душу і наповнює її світлою любов`ю.

Учасники заходу висловили побажання, щоб видання надійшло в кожну бібліотеку області.


Повір і живи! Повір і живи! Повір і живи!
Повір і живи! Повір і живи! Повір і живи!
Повір і живи! Повір і живи! Повір і живи!
Повір і живи! Повір і живи! Повір і живи!

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com