Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Українська Академія Лідерства


Українська Академія Лідерства

19 лютого 2017 року в Хмельницьку обласну універсальну наукову бібліотеку завітала ініціативна молодь зі всієї України. Це студенти Української Академії Лідерства, які мандрують країною, займаються волонтерською діяльністю.

Українська Академія Лідерства – це новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, академічного і духовного виховання і вдосконалення. Тут навчаються 40 студентів з 18 областей України, в тому числі і з міста Хмельницького.

Також серед запрошених: Оксана Левицька – координатор проекту «Будинок вільних людей» та Степан Кушнір – голова правління ГО «Хмельницький молодіжний клуб розвитку».

Гості взяли участь у роботі клубу толерантності «Разом». Засідання було присвячене Міжнародному дню рідної мови. Святкування Міжнародного дня рідної мови є не тільки гарним та різнобарвним мовленнєвим святом, а й ефективним засобом формування культури толерантного міжнаціонального спілкування.

В ході заходу проводились різноманітні конкурси на знання рідної мови, під час яких присутні виявили кмітливість та гарні знання. У цьому інтелектуальному змаганні перемогла дружба. Кожна команда учасників та гості отримали заохочувальні призи. Найкращою нагородою організаторам свята стали щирі посмішки учасників та дружній обмін позитивними емоціями.


Українська Академія Лідерства Українська Академія Лідерства Українська Академія Лідерства
Українська Академія Лідерства Українська Академія Лідерства Українська Академія Лідерства

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com