|
|
|
Пошук по сайту
Особливості японської національної кухні
Якщо мене хто-небудь запитає:
«Яка вона – Японії душа?»
Скажу, що схожа
На квітучих вишень в ранкових
горах.
Ніжний аромат!
(Моторі Норінага)
З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв’язків між Україною та Японією, а також на виконання домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України до Японії, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні.
У форматі Року Японії 18 жовтня відділ виробничої літератури презентував колоритну мандрівку «Особливості японської національної кухні» для студентів Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій. В рамках заходу було представлено книжково-ілюстративну виставку «Мистецтво японської кулінарії» та відеопрезентацію «Японська кухня в українських реаліях: смакуйте на здоров’я».
Мета заходу – вивчення традицій і особливостей японської кухні та кулінарії, технологічних процесів приготування страв, специфіки кухонного посуду, способів підготовки продуктів, ритуали процесів приготування їжі та характеристика страв японської кухні.
|
|