Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Особливості японської національної кухні


Особливості японської національної кухні

Якщо мене хто-небудь запитає:

«Яка вона – Японії душа?»

Скажу, що схожа

На квітучих вишень в ранкових

горах.

Ніжний аромат!

(Моторі Норінага)

З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв’язків між Україною та Японією, а також на виконання домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України до Японії, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні.

У форматі Року Японії 18 жовтня відділ виробничої літератури презентував колоритну мандрівку «Особливості японської національної кухні» для студентів Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій. В рамках заходу було представлено книжково-ілюстративну виставку «Мистецтво японської кулінарії» та відеопрезентацію «Японська кухня в українських реаліях: смакуйте на здоров’я».

Мета заходу – вивчення традицій і особливостей японської кухні та кулінарії, технологічних процесів приготування страв, специфіки кухонного посуду, способів підготовки продуктів, ритуали процесів приготування їжі та характеристика страв японської кухні.


Особливості японської національної кухні Особливості японської національної кухні Особливості японської національної кухні

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com