Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Володимир Кравчук: Вівтар мужності


Вівтар мужності

Під егідою управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації напередодні Дня захисника України у відділі мистецтв бібліотеки відбулася зустріч з художником Володимиром Кравчуком та презентація персональної виставки військово-польового арту «Вівтар мужності».

Вівтар мужності

На заході були присутні представники закладів культури, мистецьких кіл, учнівська молодь. На згадку про зустріч та вдячність за збереження і розвиток мистецтва Володимиру Кравчуку вручили подяку і книгу Н.Вітвіцької «Україна переможе» та подарували виступ студентки музичного училища ім. В. Заремби Галган Аліни. Виставка буде демонструватись у бібліотеці впродовж 2 тижнів.


Вівтар мужності Вівтар мужності

Довідково: Володимир Кравчук - вчитель історії Баранівської ЗОШ № 2 Житомирської області, випускник Вінницького Державного педагогічного інституту. Займається живописом давно, бере активну участь у творчих та мистецьких проектах. Художник працює переважно в техніках пастелі та акварелі. Створив серії живописних та графічних робіт. Представлена експозиція «Вівтар мужності» є продовженням теми серії «Про гідність», що експонувалась у багатьох містах України. За словами Володимира Кравчука, створити колекцію картин на таку важку тему його спонукала життєва трагедія – загибель колишнього учня, «кіборга» Віталія Гасюка, який разом із побратимами захищав Донецький аеропорт. На виставці «Вівтар мужності» представлено 28 творів, що оспівують мужність українських героїв-захисників на Сході, - картини у техніці вугілля і пастелі та твори, виконанні на ящиках для боєприпасів.


Вівтар мужності Вівтар мужності Вівтар мужності

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com