Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч з Братами Капрановими


Зустріч з Братами Капрановими

В День української писемності та мови Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека зустрічала відомих письменників та видавців Братів Капранових. Для відвідувачів бібліотеки автори презентувати свою нову книжку – журналістське розслідування «Майдан. Таємні файли».

Цього разу на відвідувачів чекала розповідь про передумови та мотиви написання книги, причини Революції Гідності та постмайданівські процеси. Дмитро та Віталій Капранови з інтригою підійшли до презентації книги, на розсуд читачів представили 19 файлів подій 2013-2014рр. Останній файл «Мій Майдан», дає змогу свідчити кожному читачеві, дописати власні спогади про події на Майдані.

Учасники заходу долучились до українського живого слова, журналістського розслідування, придбали книги та взяли автограф на згадку.

Для того, щоб зібрати якнайбільше спогадів про Майдан, Брати Капранови з 22 листопада запускають у соцмережах хештег мійМайдан і публікуватимуть хроніку тих подій. Кожен зможе під цим хештегом поділитися спогадами про ті дні. Долучайся.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com