Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Японія – країна вранішнього сонця


ОДНИМ ІЗ ПЕРШИХ ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ ПРЕЗИДЕНТ ПІДПИСАВ ЦЬОГО РОКУ, СТАВ УКАЗ, ВІДПОВІДНО ДО ЯКОГО 2017 РІК Є РОКОМ ЯПОНІЇ В УКРАЇНІ


Японія – країна вранішнього сонця

8 лютого 2017 року в читальному залі бібліотеки відкрилася виставка-знайомство «Японія - країна вранішнього сонця».

Метою виставки є ознайомлення користувачів з культурним рівнем країни, висвітлення шляхів всебічного зміцнення відносин дружби і партнерства між народами України та Японії в ознаменування 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин.

Японська ментальність близька до української, адже народи є дуже поетичними, цінують традиції. Японія – міцна держава, яка ще до недавнього часу була закрита для Європи. Але японці зуміли показали, що їхня культура визначна, оригінальна та особлива.

Пропонуємо читачам бібліотеки подивитися на Японію очима наших співвітчизників, які там уже побували.

До уваги користувачів – публікації із журналів: «Всесвіт», «Міжнародний туризм», «Вокруг света», «Женский журнал», «Всесвітня література в школі»; газет «День» та «Пенсійний кур`єр». Для зацікавлених читачів безліч інформації про надзвичайно цікаву та екзотичну країну, країну хмарочосів і найдавніших храмів, гейш і сакури, супертехніки і чайних церемоній; тут дивовижним чином поєднуються нанотехнології із стародавніми традиціями, деякі звичаї діють нарівні з законами.

Виставка періодичних видань триватиме до 18 лютого та розрахована на широке коло читачів.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com