Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Щотижневі інфогодини


В рамках Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада», розпочатої у Хмельницькому з 2018 року, у бібліотеці проводяться щотижневі інфогодини для її користувачів. Головною метою ініціативи є надання громадянам України знань та навичок для вирішення нагальних потреб та їх залучення до самоорганізації власних громад.

Інфогодини проводяться щосереди з 15 до 16 год.

Координатор ініціативи «Активна Громада» у Хмельницькому – Артур Кокаревич, заступник голови правління громадської організації «Хмельницький молодіжний клуб розвитку».

Під час першої зустрічі координатор поспілкувався з користувачами бібліотеки на актуальні теми та про їх активне долучення до громадського життя. Зокрема, була надана консультація щодо створення ОСББ, обговорювалась можливість співпраці з представником Національної академії Державної прикордонної служби України. Крім того, користувачі отримали газету для активних громад «Наші Вісті».

Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада». Ставайте активними та впроваджуйте зміни у своїх громадах!


Щотижневі інфогодини Щотижневі інфогодини Щотижневі інфогодини

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com