Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Візит голови Хмельницької обласної ради


Візит голови Хмельницької обласної ради Візит голови Хмельницької обласної ради

Хмельницьку обласну універсальну наукову бібліотеку відвідав голова Хмельницької обласної ради Михайло Васильович Загородний.

Директор бібліотеки Надія Миколаївна Синиця ознайомила посадовця з основними напрямками діяльності бібліотеки, перспективами її розвитку, організацією діяльності бібліотек в об’єднаних територіальних громадах області, а також першочерговими проблемами закладу, які потребують вирішення.

Візит голови Хмельницької обласної ради

Михайло Васильович поспілкувався з працівниками закладу, ознайомився з роботою краєзнавчого та виробничого відділів, інформаційно-ресурсних центрів бібліотеки. Цікавився питанням оновлення бібліотечних фондів, участю бібліотеки у корпоративних проектах: електронна бібліотека «Культура України», Центрально-український корпоративний каталог, «Історична Волинь» та регіональних корпоративних проектах «Пам’ять Поділля» та «Зведений краєзнавчий каталог». У секторі рідкісних цінних видань ознайомився з фондами найцінніших видань та колекціями книг.

Візит залишив гарні враження про головну бібліотеку області, яка є однією з найстаріших публічних бібліотек регіону – провідним інформаційним, просвітницьким, культурним центром Хмельниччини, депозитарієм краєзнавчих видань, одним з найбільших книгосховищ, інформаційно-методичним та координаційним центром з питань бібліотекознавства і книгознавства для бібліотек усіх систем і відомств області.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com