Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Екостиль та фітодизайн


«Титан духу і честі».

З 9 по 15 січня 2017 р. у секторі літератури з питань сільського господарства проведено Тиждень популяризації періодичних видань «Екостиль та фітодизайн».

В рамках тижня відбулася презентація виставки періодичних видань «Фітодизайн інтер'єру: додай зелені в простір», в ході якої відвідувачі ознайомилися з періодичними виданнями, в яких розкривається мистецтво складання композицій з рослин в інтер’єрі: облаштування «живих» стін, прикрашання кутів і стель, перетворення будинку чи квартири на «живий» організм.

Цікаво пройшла інформаційна година «Екостиль – нова філософія життя», під час якої відвідувачі дізналися про екостиль як нову ідеологію і філософію в сучасному дизайні, оскільки це один з найбільш популярних напрямків, який передбачає використання виключно натуральних матеріалів та різноманітних рослинних композицій.

«Титан духу і честі».

Значний інтерес у користувачів бібліотеки викликав інформаційний коктейль «Основні принципи розміщення рослин в інтер’єрі» про композиційні прийоми гармонійного поєднання загального інтер’єру з озелененням, а також принципи правильного поєднання і розміщення кімнатних рослин в інтер’єрі.

У День періодики «Еко-проект вашого саду: садові меблі та садова скульптура» відвідувачі мали змогу погортати журнали та газети, які містять корисну інформацію щодо проектування саду шляхом освоєння нової або реконструкції старої ділянки, а також ефективного компонування елементів саду, надані рекомендації щодо вибору садових меблів та садових скульптур.

Для користувачів сектору презентовано літературу на тему «Квіти в домі – інтер’єр здоров’я» про вирощування і догляд за корисними для здоров’я домашніми рослинами і включення їх в інтер’єр квартири чи будинку.

Змістовно проведено День корисних порад «Ландшафтний дизайн присадибної ділянки» для учасників клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» з метою ознайомлення із прикладами оригінального ландшафтного дизайну присадибної ділянки своїми руками за розділами: «Водні споруди», «Рослини та квіти», «Садові доріжки», «Декоративні елементи», «Споруди», «Огорожі».


Екостиль та фітодизайн Екостиль та фітодизайн Екостиль та фітодизайн

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com