Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Єдина Україна – єдиний народ


«Єдина Україна – єдиний народ»

Напередодні державного свята України в міському сквері ім. Т. Г. Шевченка Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою організовано патріотичну акцію «Єдина Україна – єдиний народ», приурочену до Дня Незалежності України.

«Єдина Україна – єдиний народ»

В рамках акції організовано низку інтерактивних, патріотичних заходів: патріотичний флешмоб «Свою Україну любіть!» за участю читачів бібліотеки, відвідувачів скверу та колективу бібліотеки; творчу майстерню «Патріотичний Хенд Мейд», під час якої бажаючі мали можливість навчитись плести жовто-блакитні браслети із стрічок, які на сьогодні є актуальними серед молоді, а також в патріотичних кольорах розмалювати футболки.


«Єдина Україна – єдиний народ»

До уваги громадян було представлено книжково-ілюстративну виставку «Ти будеш жити Україно! Країна щастя і добра», на якій експонувались кращі видання незалежної України.

Наймолодшим відвідувачам було запропоновано намалювати свою щасливу Україну такою, якою вони її бачать. На малюнках були зображені квіти, веселка, голуб миру, серце, щаслива мама з малюком. Також діяла фотозона, в якій гості із задоволенням фотографувались на згадку про свято та приємно проведений час.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com