Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бухгалтерська справа


Що ми знаємо про бухгалтерів?

Бухгалтерський облік - безпомилковий суддя минулого, необхідний керівник теперішнього і постійний консультант майбутнього кожного підприємства…

І.Шер, німецький економіст

Бухгалтерська справа

Бухгалтерська справа досить рутинне заняття. Робота з фінансовими документами та ведення бухгалтерії займає колосальну кількість сил і часу. Іноді, особливо в кінці місяця, кварталу, року, у фінансових відділах часто виникає підвищена напруга. Проте в році існують особливі дні, в які всі ми маємо прекрасну можливість оцінити і висловити свою вдячність тим, хто займається цїєю нелегкою працею.

У відділі виробничої літератури влаштовано книжкову виставку на тему: «Фінансова звітність та аудит» з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера, яке відзначається 16 липня.

Представлена література розкриває такі розділи:

-історія виникнення бухгалтерської професії;

-розвиток та становлення бухгалтерської справи;

-основні питання теорії та методики ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах;

-бухгалтерський облік в галузях економіки;

-фінансова звітність та аудит.

Презентована література розкриває важливі особливості та порядок застосування професійних стандартів фінансової звітності та аудиту; сприяє формуванню професійних знань та навичок в бухгалтерії, формує систему контролю якості, проведення аудиту, надання бухгалтерських послуг, слугує підвищенню престижу і авторитету професії бухгалтера.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com