Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

ПроБіотехнологія – інноваційний інструмент біологізації землеробства


5 березня 2017 року у секторі літератури з питань сільського господарства відбувся семінар «ПроБіотехнологія – інноваційний інструмент біологізації землеробства».

Мета семінару – ознайомлення учасників з передовими методами та результатами застосування ПроБіотехнології в Україні та за її межами; показати можливості та переваги застосування корисних мікроорганізмів на полях фермерських господарств, в тваринництві, на сімейних фермах та в домашньому господарстві.

На захід завітали керівники сільськогосподарських підприємств, фермери, підприємці, городники та приватні землевласники з усієї області.

З вступним словом до учасників семінару звернувся керівник Клубу органічного землеробства «Садиба» Максим Доскоч.

Представники ТОВ «Центр ефективних технологій» Віталій Сімонов та Микола Коваленко з м. Кропивницький виступили з презентаціями «Суть ПроБіотехнології. Перспективи, ефективність, переваги» та «Досвід і результати застосування ПроБіотехнології в Україні та за її межами».

Учасники заходу дізналися про ефективні мікроорганізми, їх використання та позитивний вплив на екосистеми, здоров’я людини та навколишнє середовище.

В ході семінару були представлені відеоматеріали про міжнародний досвід застосування пробіотиків (корисних мікроорганізмів) у різних галузях людської діяльності, який вказує на підвищення врожайності сільськогосподарських культур, зменшення затрат на вирощування продукції, підвищення родючості грунтів, прискорення переробки органічних відходів тощо.

Було широко представлено продукцію, до складу якої входять різні комплекси мікроорганізмів. За словами Віталія Сімонова, препарати настільки безпечні, що їх можна спробувати навіть на смак, що й зробили усі бажаючі.

Під час заходу учасники ставили свої запитання, консультувалися та занотовували цікаву для них інформацію.


ПроБіотехнологія ПроБіотехнологія ПроБіотехнологія

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com