Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бібліотека як складова культурного простору


Бібліотека як складова культурного простору

В рамках обласних урочистостей, приурочених до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, бібліотекою організовано інсталяцію книжково-ілюстративної виставки «Бібліотека як складова культурного простору».

Бібліотека як складова культурного простору

Для працівників культури бібліотека представила кращі видання із власних фондів та інноваційні послуги, які сьогодні надає своїм користувачам.

На виставці експонувалась література з питань декоративно-прикладного мистецтва, українського живопису, музичної культури, видання про архітектурні пам’ятки, музичну культуру та кіномистецтво України. Окремим розділом була представлена культура Хмельниччини, література про працівників галузі, майстрів народного мистецтва, творчі колективи та установи регіону. Загалом видання, які допоможуть в реалізації нових творчих ідей працівникам сфери «Культура».

Фахівці обласної наукової бібліотеки були відзначені Грамотами Міністерства культури України, Хмельницької обласної ради, управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації.


Бібліотека як складова культурного простору Бібліотека як складова культурного простору
Бібліотека як складова культурного простору

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com