Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Українська мова і нація : перспективи розвитку в період глобалізаційних процесів


8 листопада 2017р. працівники відділу абонемента взяли участь у засіданні круглого столу на тему: «Українська мова і нація : перспективи розвитку в період глобалізаційних процесів», приуроченого Дню української писемності та мови, який відбувся у Міжрегіональній Академії управління персоналом. Бібліотекарі презентували книжкову виставку «А мова наша є і вічно буде».

На виставці представлені книги про історичні віхи розвитку української мови, найкращі літературні пам’ятки українського народу, до яких належать твори дохристиянського періоду та часів Київської Русі: «Велесова книга», « Повість минулих літ», «Київський літопис», «Галицько-Волинський літопис», «Пересопницьке Євангеліє». Почесне місце зайняли твори корифеїів української літератури: Тараса Шевченка, Григорія Сковороди, Лесі Українки, Івана Франка, Івана Нечуя-Левицького, Марка Вовчка, Василя Стуса, Василя Симоненка. Продовжують виставку кращі зразки сучасної української літератури - книги-переможці конкурсу «Коронація слова» та книги, які відображають події останніх років в Україні.


Українська мова і нація : перспективи розвитку в період глобалізаційних процесів Українська мова і нація : перспективи розвитку в період глобалізаційних процесів Українська мова і нація : перспективи розвитку в період глобалізаційних процесів

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com