Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч з Братами Капрановими


Зустріч з Братами Капрановими

У читальному залі бібліотеки відбулася зустріч з відомими українськими письменниками та видавцями Братами Капрановими, які презентували новий історичний роман «Забудь-річка».

На цю значну подію завітало чимало поціновувачів справжньої української книги: письменники, краєзнавці, бібліотекарі, викладачі, студенти та школярі.

За словами авторів, ідеєю до написання художнього твору стала справжня історія двох їх дідів, що воювали по різні боки у роки Другої світової війни.

Також письменники представили й інші свої книги: «Мальована історія України», «Кобзар 2000», «Щоденник моєї секретарки», «Закон», які були написані раніше.

Наприкінці зустрічі кожен охочий мав можливість поспілкуватися з авторами особисто, придбати вподобану книгу, взяти автограф та сфотографуватися з авторами.

До уваги присутніх працівниками бібліотеки була підготовлена книжкова виставка, на якій були представлені книги авторів, матеріали та публікації у періодичних виданнях про творчість та діяльність братів Капранових.

Остання книга Братів Капранових «Забудь-річка» увійшла до переліку книг, які надійдуть до бібліотек області за Державною програмою «Щодо здійснення придбання україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек».

Тож запрошуємо усіх шанувальників українського слова відвідати бібліотеки та ознайомитися з новинками літератури.


Зустріч з Братами Капрановими Зустріч з Братами Капрановими
Зустріч з Братами Капрановими Зустріч з Братами Капрановими

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com