Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

З болем в душі – назад у минуле


23 листопада 2016 року у читальному залі відбувся історичний екскурс «З болем в душі – назад у минуле» (до Дня вшанування пам'яті жертв Голодоморів) для старшокласників НВО № 5 та студентів Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Захід проходив з метою поглиблення знань про Голодомор як геноцид Українського народу, його причини, перебіг і наслідки; залучення молодих користувачів бібліотеки до меморіальних заходів із вшанування пам’яті жертв Голодомору, зокрема акції «Запали свічку».

У заході взяли участь Олег Погорілець – директор Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» та Антоніна Віговська – практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Присутня на заході проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту Вікторія Церклевич висловила подяку працівникам обласної універсальної наукової бібліотеки за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління. Бібліотека отримала в подарунок від Олега Погорільця збірник статей, присвячених творцеві музею пам’яті Голодомору 1932-1933 років на Хмельниччині, народному художнику України Миколі Мазуру «Молитва Миколи Мазура за Україну».

Під час екскурсу відбулася відеопрезентація «Голодомор в Україні 1932-1933 років» та огляд книжкової виставки «Твій біль, Україно».


З болем в душі – назад у минуле З болем в душі – назад у минуле З болем в душі – назад у минуле

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com