Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Здоров’я людини та навколишнє середовище


Під такою назвою 21 квітня 2016 року для учнів Гімназії № 2 пройшов урок екологічної грамотності, який провели працівники читального залу.

Мета уроку: роз’яснення понять, пов’язаних із здоров’ям, здоровим способом життя; прищеплення навичок здорового способу життя; визначення зв’язку між способом життя та впливом його на навколишнє середовище; проблема сміття.

З огляду на те, що майбутнє належить підростаючому поколінню, його вмінню оцінювати ситуацію, адекватно реагувати на зміни і вирішувати проблеми, пов’язані з виживанням планети, все важливішим стає формування екологічної поведінки людини, яка базується на новому екологічному мисленні.

За допомогою мультимедійної презентації «Здоров’я людини та навколишнє середовище», анкет «Шкідливі звички і екологія» працівники бібліотеки мали за мету пробудити в учнів занепокоєність станом природи, їхнього безпосереднього оточення і планети в цілому, а також ініціювати екологічне мислення та поведінку в повсякденному житті. Кожний учень має усвідомити важливість своєї ролі в тому, щоб зробити світ кращим і здоровішим та переконатись, що він відповідальний не тільки за себе, а й за всю планету. Адже наше життя залежить від стану та здоров'я довкілля.


Здоров’я людини та навколишнє середовище», Здоров’я людини та навколишнє середовище», Здоров’я людини та навколишнє середовище»,
Здоров’я людини та навколишнє середовище», Здоров’я людини та навколишнє середовище», Здоров’я людини та навколишнє середовище»,

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com