Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Нетрадиційні форми краєзнавчої роботи бібліотек


З метою підвищення кваліфікації бібліотечних працівників області, зокрема для працівників публічних бібліотек Ярмолинецького району було організовано та проведено тренінг «Нетрадиційні форми краєзнавчої роботи бібліотек» в рамках творчої студії «Сучасна бібліотека: нові вимоги, нові можливості».

Відкрила тренінг і ознайомила бібліотечних працівників з планом роботи творчої студії директор бібліотеки Надія Миколаївна Синиця.

З традиційними і новими формами діяльності бібліотеки познайомила заступник директора з внутрішньобібліотечної роботи Олена Баворовська.

Консультацію за темою «Корпоративна каталогізація в діяльності бібліотек області для формування зведеного електронного краєзнавчого каталогу» надала завідуюча відділу краєзнавства Валентина Борейко. Практичне заняття з бібліографічного опису в програмі ІRBIS провела провідний бібліограф відділу наукової інформації та бібліографії Любов Марцонь. Презентацію «Використання електронних краєзнавчих каталогів для обслуговування віддаленого користувача» провела завідуюча відділу краєзнавства Валентина Борейко. Про діяльність клубу «Docudays UA» і роль бібліотеки у наданні правової допомоги розповіла провідний бібліотекар ЦРіПІ Олена Грицишина. Для ознайомлення діяльності Docu/клубу бібліотечні фахівці переглянули документальну стрічку «Мова» з колекції міжнародного кінофестивалю «Docudays UA».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com