Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Територія рівних можливостей


Територія рівних можливостей

15 листопада 2016 року, напередодні Міжнародного дня толерантності, у читальному залі відбувся інтерактивний захід «Територія рівних можливостей».

Під час заходу присутні ознайомилися з поняттям «толерантність» та історією впровадження Міжнародного дня толерантності, визначили основні характеристики толерантної людини. У заході взяла участь практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Антоніна Віговська, яка в інтерактивній формі показала присутнім значення толерантної поведінки у взаємодії з людьми, а також у різних життєвих сферах. Спершу було проведено експрес-анкетування на визначення, в якій мірі молоді люди толерантні. Після цього присутнім було продемонстровано відео про терпимість з подальшим його обговоренням. В якості мозкового штурму психолог запропонувала пригадати, в яких прислів’ях та приказках піднімається проблема терпимості та поваги іншого.

Територія рівних можливостей

В результаті активної роботи молодь дійшла до спільного висновку, що у суспільстві запанує мир, взаєморозуміння і добросусідство лише тоді, коли кожен буде поважати і приймати іншого з його індивідуальними особливостями, визнавати права та свободи кожного громадянина.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com