Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зробимо Україну чистою разом!


Зробимо Україну чистою разом!

24 лютого 2016 року у відділі виробничої літератури відбувся Обласний форум Взаємодії в рамках Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!».

Мета заходу – виховувати у громадян дбайливе ставлення до довкілля, прищепити в суспільній свідомості потребу підтримувати чистоту та піклуватися про навколишнє середовище.

Під час заходу розглядалися екологічні проблеми Хмельниччини та методи їх вирішення, позиції громадських активістів та ініціативної молоді в сфері еколого-культурного розвитку міста, а також роль сфери бізнесу у вирішенні екологічних проблем та розвитку корпоративної соціальної відповідальності в сфері екології.

В рамках форуму презентовано книжкову виставку «Екосередовище і сучасність».

На заході були присутні представники національної команди ГО «Let’s do it, Ukraine», місцевих органів влади, партнери, потенційні спонсори та координатори акції у регіоні.

Зробимо Україну чистою разом!

Довідково:

Всеукраїнську екологічну акцію «Зробимо Україну чистою разом!» організовує регіональне представництво «Let’s do it, Ukraine». Акція є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 13 млн. людей в 116 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

На Хмельниччині регіональними координаторами уже вдалося долучити 6 населених пунктів – Віньківці, Городок, Стара Синява, Білогір’я, Чемерівці та Красилів.

Всеукраїнська акція прибирання «Зробимо Україну чистою разом!» проходитиме з 10:00 до 20:00 23 квітня. Розпочнеться усе прибиранням, а завершиться фестивалем «ЧистоФест». Також у планах організаторів проводити вечори екологічного кіно, тренінги, екологічні табори тощо.

Зробіть і Ви свій внесок у розвиток ЕКО-України!


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com