Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сучасна сім’я: нові виклики


фото фото
фото фото

12 травня 2016 року у читальному залі відбулася подіумна дискусія «Сучасна сім’я: нові виклики» (до Міжнародного дня сім’ї). Організаторами виступили міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Островського.

Захід проходив з метою поглиблення розуміння ролі сім’ї як берегині людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинника стабільності і розвитку.

Про роль сім’ї як основного елементу суспільства говорили: о. Андрій - священик Української православної церкви; Віктор Долгов – лікар-генетик міського перинатального центру; Віталій Марценюк – громадський активіст і волонтер, організатор і тренер занять по підготовці молоді до шлюбу; Антоніна Віговська – практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У заході також взяли участь актори народного аматорського театру «Дзеркало» Хмельницького міського будинку культури (кер.: Дмитро Гусаков); відбулася презентація книжкової виставки «Молодь. Сім’я. Майбутнє».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com