Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Відкриття Року англійської мови


фото фото
фото фото

11 лютого в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулося офіційне відкриття Року англійської мови на Хмельниччині з нагоди реалізації Указу Президента України «Про оголошення 2016 р. Роком англійської мови в Україні»

Захід розпочався із спілкування по Skype з носієм мови Пітером Гаусом з Лондона.

Присутні ознайомилися з цікавою інформацією про значення англійської мови в сучасному світі та її ролі в міжнародному спілкуванні, з принципами навчання художнього перекладу та значенням англійської мови у світі інформаційних технологій. До уваги запрошених була представлена презентація авторського посібника з країнознавства. У цікавій формі студенти ХГПА ознайомили присутніх з молодіжним сленгом в сучасній англійській мові. Своїми враженнями та досвідом перебування в Америці поділилася учасниця «Програми обміну майбутніх лідерів» (FLEX).

Керівник інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» ознайомила присутніх з фондом та ресурсами центру, інтерактивними програмами щодо вивчення англійської мови, роботою клубів спілкування англійською мовою «English Speaking Club» та перегляду англомовного кіно «Movie Club».

У відкритті взяли участь викладачі та студенти НАДПСУ, ХГПА, ХНУ, вчителі та учні СЗОШ № 1, перекладачі.

Спілкування велося англійською мовою. До уваги читачів була представлена розгорнута виставка англомовної літератури.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com