Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах


Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах

22 березня фахівці Хмельницької ОУНБ ім. М. Островського провели на базі Регіонального тренінгового центру вебінар для бібліотекарів Хмельниччини на тему: «Визначення у фондах бібліотек рідкісних і цінних видань»

У презентації-консультації «Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах. Збереження рідкісних і цінних видань» завідуюча відділу зберігання та реставрації бібліотечного фонду В.М. Шелегеда звернула увагу на регламентуючі документи та критерії відбору до колекцій рідкісних і цінних видань, наголосила на важливості виокремлення рідкісних і цінних видань з основних фондів бібліотек, продовженні роботи по комплектуванню даного фонду, використову-ючи нові технології комплектування.

Онищук Н.П., завідуюча відділу формування, наукового опрацювання фондів проконсультувала учасників вебінару з питань обліку рідкісних і цінних видань, розподілу та обліку книг, одержаних за Державними та обласними програмами.

Також спеціалісти наукової бібліотеки відповіли на питання слухачів вебінару.

У вебінарі взяли участь 79 бібліотекарів області.


Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах
Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах Рідкісні і цінні видання в бібліотечних фондах

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com