Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Кримінальна відповідальність неповнолітніх


6 жовтня 2016 року о 14.20 у читальному залі бібліотеки, в рамках засідання клубу правових знань «Держава. Право. Громадянин», відбулася зустріч з працівниками правоохоронних органів.

З метою профілактики правопорушень серед молоді, аналізу проблем злочинності неповнолітніх та визначення ефективних шляхів їх попередження й подолання пройшла бесіда на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

Лейтенанти поліції Управління патрульної служби в місті Хмельницькому Анна Стрембицька та Ілона Табенська розповіли присутнім про ознаки сучасної підліткової злочинності. Піднімалися питання щодо профілактики злочинів, психології неповнолітніх правопорушників, існування спеціальної психотерапії за межами виправних установ.

Співробітники нової поліції проводять інтерактивні зустрічі з студентською та учнівською молоддю. Вони спрямовані на питання особистої безпеки, профілактики правопорушень, роз’яснення ролі поліції в громаді тощо. Під час засідання клубу правових знань відбулася презентація книжкової виставки «Діти. Молодь. Відповідальність».

Ми всі повинні пам`ятати, що тільки спільними зусиллями зможемо попередити злочинність серед неповнолітніх, насилля в сім’ях та забезпечити краще майбутнє наших дітей. Дієва та своєчасна допомога врятує дитину від небажаних, а іноді й фатальних кроків.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com