Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Органік перспектива


Органік перспектива

5 жовтня 2016 року на базі сектору літератури з питань сільського господарства проведено екологічну бізнес-гру «Органік перспектива».

Захід відбувся в рамках Тижня екологічного споживача «Органічне виробництво – здорова нація, процвітаюча країна!» за підтримки Хмельницького місцевого осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» з метою популяризації органічного харчування та землеробства в Україні як складової відповідального ставлення українців до здоров’я та довкілля.

З вступним словом до учасників гри звернулася Ірина Резнікова – керівник місцевого осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» та Наталя Карпекіна – керівник проектів місцевого осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» щодо позиціонування органічних продуктів та різниці між органічними та іншими продуктами в Україні.

Фахівцями сектору літератури з питань сільського господарства презентовано виставку сільськогосподарської продукції «Дарунки щедрої осені» та бібліографічний огляд літератури «Органічне землеробство: крок за кроком».

В рамках заходу студенти та викладачі Хмельницького національного університету, кооперативного торговельно-економічного інституту, торговельно-економічного коледжу та Подільського державного аграрно-технічного університету представили на розгляд журі власні бізнес-проекти з органічного підприємництва за темами:

  • «Сапонітові глини у виробництві органічної продукції»;
  • «План маркетингу просування органічної продукції»;
  • «Будівництво, введення в експлуатацію та організація надання послуг еко-поселення «Академія життя»»;
  • «Органічний напій «ЗДОРОВ’Я+»».

Всі бізнес-проекти були позитивно оцінені журі та отримали відзнаки.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com