Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Літня Олімпіада-2016


Літня Олімпіада-2016 Літня Олімпіада-2016

З 5 по 21 серпня в бразильському місті Ріо-де-Жанейро проходитиме літня Олімпіада-2016. За 17 днів спортсмени з 207 країн розіграють рекордну кількість нагород – 306 медалей. Українську збірну на Олімпійських Іграх представляють 206 спортсменів у 27 видах спорту. Від Хмельниччини у змаганнях беруть участь 11 спортсменів.

Цій славетній події присвячена книжково-ілюстративна виставка «Ігри, що підкорили світ», яка розгорнута в читальному залі бібліотеки. До уваги користувачів унікальна література, яка розповідає про історію Олімпійських Ігор, становлення та розвиток сучасного олімпійського руху в Україні, знайомить з олімпійськими видами спорту та досягненнями атлетів світу й України на Олімпійських Іграх. Історія Олімпійських Ігор сучасності насичена цікавими подіями, героями яких є українці. Вони – серед засновників Міжнародного Олімпійського комітету, учасників перших Ігор, тих, хто здобував нагороди на наступних.

Хмельниччина пишається своїми олімпійцями, які внесли значний внесок у розвиток спорту не тільки на теренах області, але й в Україні. Наші користувачі мають можливість ознайомитись з призерами Олімпійських Ігор, уродженцями краю, а також тими, хто життєво, в різні роки був пов`язаний з Хмельниччиною.

Виставку доповнено щоденником ігор, плакатами, значками та іншою олімпійською символікою і атрибутикою, наданою Хмельницьким обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.

Бажаємо успіхів нашим олімпійцям!

Літня Олімпіада-2016 Літня Олімпіада-2016

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com