Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Безпечна праця – право кожної людини


28 квітня 2016 року у відділі виробничої літератури проведено День охорони праці на тему: «Безпечна праця – право кожної людини» в рамках Всесвітнього дня охорони праці.

Мета заходу - рекламно-роз’яснювальна кампанія, спрямована на привернення уваги суспільства до проблем у сфері охорони праці та до кількості травм, хвороб і смертей, пов'язаних з трудовою діяльністю; популяризація літератури з питань охорони праці; формування превентивної культури охорони праці як важливого аргументу у збереженні життя та здоров'я працівника на робочому місці.

Під час заходу студенти Хмельницького інституту МАУП ознайомились з книжковою виставкою «Охорона праці – це охорона здоров’я і життя», відеопрезентацією «Стрес на робочому місці»; прослухали лекцію начальника управління Держпраці в Хмельницькій області Глушакова О.О. «Безпечна праця – в руках самого працівника».

Для користувачів бібліотеки було представлено малюнки дітей всієї області на тему «Охорона праці очима дітей». Усі бажаючі мали змогу проголосувати за найкращу роботу.


Безпечна праця – право кожної людини Безпечна праця – право кожної людини Безпечна праця – право кожної людини
Безпечна праця – право кожної людини Безпечна праця – право кожної людини Безпечна праця – право кожної людини

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com