Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Медобори» 11 том: Душа співає в ріднім слові


«Медобори» 11 том

10 серпня в бібліотеці відбулась презентація 11-го випуску літературно-художнього видання Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» „Медобори”, присвяченого 25-ій річниці незалежності України.

До одинадцятого випуску альманаху увійшли не тільки нові поетичні та прозові твори членів обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України»,а й членів обласної організації Національної спілки письменників України, Хмельницької міської літературної спілки «Поділля» та районних літературних об’єднань.

«Медобори» 11 том

У заході взяли участь представники влади: заступник начальника відділу з питань внутрішньої політики та інформаційного забезпечення обласної ради Микола Панасюк, який передав всім літераторам вітання від голови обласної ради Михайла Загородного та вручив членам обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» грамоти та подарунки; від імені міського голови присутніх привітав і вручив грамоти секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.

Учасники творчої зустрічі отримали грамоти від управління культури. національностей, релігій та Хмельницької обласної адміністрації , подяки за співпрацю від бібліотек Хмельниччини.

«Медобори» 11 том

Від обласного Форуму лідерів громадських організацій голова Олександр Цюзік вручив «конгресменам» пам’ятні нагрудні знаки «Захиснику Вітчизни» та відзнаку «Людина року».

Майже дві години у залі звучала поезія, спогади, а від народного аматорського хору «Давидківчани», дуету «Божеле» із с. Снітівка Летичівського району та Олени Свистун з м. Деражня звучали музичні вітання.

Учасники заходу ознайомились із книжково-ілюстративною виставкою «Душа співає в ріднім слові», на якій були представлені усі випуски альманаху «Медобори» та окремі видання членів Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України».


«Медобори» 11 том «Медобори» 11 том «Медобори» 11 том «Медобори» 11 том «Медобори» 11 том

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com