Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Засідання Кіноклубу медіа просвіти з прав людини Docudays UA


24 травня відбулося виїзне засідання Кіноклубу медіа просвіти з прав людини Docudays UA для користувачів обласної бібліотеки для юнацтва. Учасники переглянули стрічку режисера Павла Височанські «Коли-небудь ми станемо щасливими» та «Євромайдан SOS», режисер Сергій Лисенко.

Переглянуті фільми "зачепили" всіх присутніх, і не дарма, адже сюжет фільмів змушує замислитися над питанням: як в нинішній непростий час реалізувати свої мрії і бути щасливими не колись, а зараз.

Після перегляду, за традицією, відбулося обговорення. Присутні ділилися враженнями від переглянутих фільмів, адже сюжет є досить болючим, як для старшого покоління так і для студентської молоді. Після запитання "Чи бачать глядачі щасливе майбутнє своєї країни та своє майбутнє в нашій країні?" студенти замислились, адже кожний із нас має власне право на прагнення до щастя, але яким буде майбутнє в нашій країні залежить лише від кожного з нас. Під час обговорення було висловлено думки про причини людської агресії, насильницьких дій та власне бачення на волонтерську роботу. Учасники відзначили, що сюжет переглянутих фільмів мотивує йти наполегливіше до реалізації своїх мрій, долати труднощі та бути патріотом своєї країни.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com