Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Голокост в Україні – пам`ять і уроки


фото фото
фото фото

27 січня 2016 року працівниками читального залу спільно з обласним благодійним фондом Хесед Бешт проведено годину пам`яті “Голокост в Україні – пам`ять і уроки” (до Міжнародного дня пам`яті жертв Голокосту).

Захід проходив з метою ознайомлення молодих користувачів бібліотеки із складними сторінками історії України ХХ століття, історією Другої світової війни на українських землях, а саме, долею євреїв України в добу нацистської окупації (1941-1944 рр.); формування у молоді відповідальності за те, що мир, життя і злагода між людьми – найвищі цінності на землі.

Під час заходу менеджер із зв`язків з громадськістю благодійного фонду Галина Атаманчук та менеджер з інформації В`ячеслав Нагнибіда провели екскурсію музеєм Пам’яті жертв Голокосту, де представлені експонати, які розповідають про жахливі події Другої світової війни – Голокост на теренах Хмельницької області.

Для присутніх демонструвався відеоролик “Голокост – трагедія ХХ століття” та відбулася презентація книжкової виставки “Голокост – скорбна пам`ять народу” (до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту).


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com