Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Енергетика: історія, сучасність і майбутнє


фото фото
фото фото

22 грудня 2016 року у відділі виробничої літератури відбувся день інформації на тему: «Енергетика: історія, сучасність і майбутнє» (до Дня енергетика).

Мета заходу – популяризація літератури про головну галузь економіки країни, яка охоплює енергетичні ресурси, вироблення, перетворення, передачу та використання різноманітних видів енергії, розвиток екологічно чистої енергетики на основі нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії.

Для студентів третього курсу Хмельницького професійного ліцею електроніки було представлено бібліографічний огляд літератури «Енергозбереження. Від виживання до розвитку», презентацію «Альтернативна енергетика».

Захід відбувся за участю представників громадської організації «Хмельницький молодіжний клуб розвитку», які у формі дискусії провели спілкування із студентами про: питання впровадження технологій чистої енергетики в життя людини; нові програми, проекти, технології щодо впровадження чистої енергетики; розповіли про досвід використання чистої енергії в місті та регіоні, використання і впровадження енергозберігаючих технологій в практику діяльності; інноваційні технології переробки відходів в енергію.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com