Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Читаємо всією родиною!


Під такою назвою у читальному залі пройшов тиждень популяризації періодичних видань.

Мета заходу: популяризація періодики серед користувачів, заохочення до читання, виховання культури читання, пробудження у користувачів творчих здібностей і фантазій.

Незмінною умовою успішної діяльності бібліотеки залишається її фонд, де одним із джерел надання оперативної, оригінальної інформації є періодичні видання.

Інформування про новинки періодики та доведення інформації до користувачів у найкоротший термін відбувалося за допомогою виставки «Читаємо всією родиною». Для заохочення молодих користувачів бібліотеки до читання відбувся інформаційний огляд «Хочеш добре навчатися – читай».

В Україні є багато чудових місць та міст, побачивши які, неодмінно захочеться повернутися туди ще раз. Зі сторінок періодичних видань користувачі бібліотеки могли дізнатися про цікаві та мальовничі місця, для відвідин яких не потрібно залишати межі нашої країни. Виставка «Подорожуємо містами України» розкрила колорит та етнографічне багатство міст України.

Для кращої орієнтації в сучасному інформаційному просторі періодичних видань, популяризації найцікавіших газетно-журнальних статей користувачам відділу була представлена виставка «Найцікавіше з періодики».

Заочна подорож «Я і світ довкола мене» ознайомила відвідувачів з публікаціями про нашу планету, її різноманітним живим світом, унікальними місцями. На сторінках представлених видань можна було зустрітись із нечуваними чудесами світу, пізнати великі таємниці та загадкові явища, довідатися про мальовничу природу світу та України: її гори, ліси, ріки, що населені цікавими рідкісними тваринами й рослинами. Тож для тих, хто зібрався в подорож за кордон, щоб відвідати унікальні місця, до уваги були представленні журнальні видання з туризму.


Читаємо всією родиною! Читаємо всією родиною! Читаємо всією родиною!
Читаємо всією родиною! Читаємо всією родиною!

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com