Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Боги війни


19 січня 2016 року у читальному залі відбулася презентація пересувної фотовиставки “Боги війни”.

Захід проходив з метою виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.

Експозиція виставки складається з фотознімків, які розповідають про трагічні й, водночас, героїчні сторінки новітньої історії української держави. Особливу увагу присутніх було звернуто на події при звільненні Маріуполя, коли воїни-учасники АТО, для забезпечення єдності України і захисту її громадян, змушені були вступити у відкрите збройне протистояння з російськими найманцями-сепаратистами. Авторами фотознімків є бійці добровольчого батальйону “Фенікс”.

Фотовиставка - це не тільки візуальна демонстрація образів, але й окремі історії - життєві розповіді про кожну з них. Вони показують, що життя людини на визвольній війні - це не знищення, а навпаки, захист кожного з нас - громадян нашої держави.

На презентацію фотовиставки були запрошені представники громадських організацій, волонтери, студентська та учнівська молодь міста.

Цей виставковий проект дозволив об’єднати зусилля захисників Вітчизни, освітян, просвітян, молоді навколо свідоцтв героїчного сьогодення як основи боротьби за цілісність і незалежність нашої держави.

В ході презентації фотовиставки відбулася зустріч з Андрієм Рибцовим – командиром артилерійської батареї добровольчого батальйону “Фенікс”, нагородженого орденом Богдана Хмельницького та його дружиною, волонтером Наталією Рибцовою, яка й представила цей проект; були показані фрагменти аматорського відео про бойові будні наших захисників. У виконанні соліста обласної філармонії Ігоря Білого прозвучали авторські пісні про події на Сході України та героїзм захисників Батьківщини.


Боги війни Боги війни Боги війни
Боги війни Боги війни Боги війни

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com