Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Книжковий Біг-Бен


фото фото
фото фото

30 травня до Року англійської мови у інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» в рамках проекту Молодіжної секції УБА «Display – кросинг» відбулось відкриття виставки «Книжковий Біг-Бен», яка подорожує всією Україною.

Мета виставки сформувати у читачів позитивний образ Великобританії як країни, мову якої вивчають, ознайомити з визначними місцями Лондона, спонукати до вивчення та вдосконалення мови, визвати інтерес до читання в оригіналі.

На виставці було представлено книжкову композицію у вигляді Біг-Бену, матеріали для вивчення англійської мови, художню літературу мовою оригіналу, книги з країнознавства, а також плакати визначних місць Англії. Розділи виставки «Читаємо в оригіналі», «Мова, що стирає кордони», «Do you speak English?» допомогли присутнім отримали додаткову інформацію про країну, її культуру, мову та англомовних письменників.

Всі учасники відкриття здійснили подорож по вулицях Лондона, побували біля будинку парламенту від вежі Big Ben до вежі Victoria. Пройшовши через Tower Bridge вони продовжували знайомитися з визначними місцями Лондона. Особливо їх зацікавив Букінгемський палац, біля воріт якого стояв королівський гвардієць. Панорама Лондона в картинках привернула увагу усіх присутніх.

Учні та студенти учбових закладів міста декламували сонети Шекспіра, інсценували уривок з п’єси Шекспіра «Приборкання норовливої», танцювали, виконували твори з репертуару Бітлз.

Виставка триватиме до 5 червня, а далі відвідає інші бібліотеки України, в тому числі і нашої області.

Варіації виставки кожної бібліотеки - учасника відображаються на сторінці проекту у соціальній мережі Facebook.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com