Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Англійська мова: наші досягнення та успіхи


Англійська мова: наші досягнення та успіхи

22 грудня в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулося офіційне закриття Року англійської мови в Україні «Англійська мова: наші досягнення та успіхи» за участю волонтера Корпусу Миру Алана Майкла Янга та американця Річарда Бартана.

Протягом року в бібліотеці було проведено низку інтерактивних заходів, організовано ряд різновікових розмовних клубів з носіями мови та клуби по вдосконаленню знань з англійської мови та її вивченню: практичні заняття для держслужбовців, фахівців бюджетних організацій, уроки для людей похилого віку, підготовка студентів до здачі тесту SAT для вступу у вищі навчальні заклади США. Окрім цього, бібліотека приєдналася до спроби подолати світовий рекорд Гіннеса та взяла участь у наймасштабнішому уроці з англійської мови, підтримала проект «Display – кросинг» та організувала виставку «Книжковий Біг-Бен». Для відвідувачів бібліотеки відбувались зустрічі з американцями та учасниками програм обміну.

Під час заходу свої отримані знання з англійської мови, практичні навички представили учнівська молодь СЗОШ №8, СЗОШ №1, студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького, викладачі та перекладачі міста. Bласними досягненнями ділились і учасники практичних занять по вивченню англійської мови - читали вірші, демонстрували сценки та співали пісні англійською мовою.

Ведучим заходу був волонтер бібліотеки Андрій Лисенко. Спілкування здійснювалося англійською мовою. Учасникам та гостям заходу були вручені подарункові сумки та блокноти від центру «Вікно в Америку». До уваги читачів була представлена розгорнута виставка англомовної літератури.


Англійська мова: наші досягнення та успіхи Англійська мова: наші досягнення та успіхи
Англійська мова: наші досягнення та успіхи Англійська мова: наші досягнення та успіхи

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com