Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Cаморобки з вторинної сировини


Працівниками відділу мистецтв спільно з викладачем ліцею № 17 Брезою С.В. організовано майстер клас по виготовленню саморобок з вторинної сировини, який провів член спілки молодих інвалідів Олег Івасюк.

Вторинна сировина сьогодні — це велика екологічна проблема.

В Україні технології переробки побутових і промислових відходів тільки освоюються або, у кращому випадку, використовуються в промисловому виробництві. У світі такі відходи і вторсировина давно стали об'єктом уваги дизайнерів, що роблять з них красиві і, головне, функціональні речі.Тому найкращий спосіб — використовувати вторсировину в своїх інтересах. Наприклад, щоб створювати різні вироби. Причому з кожного матеріалу можна створювати унікальний предмет.

На майстер-класі, що провів Олег Івасюк, член спілки молодих інвалідів, учні ліцею № 17 виготовляли «весняний букетик» з лікарняних крапельниць, після уроку, це їх надихнуло на створення інших речей з вторинної сировини. Працівники відділу мистецтв презентували літературу , що знайомить з використанням вторсировини в декоративно-прикладному мистецтві.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com