Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Семінар – тренінг працівників відділів комплектування ЦРБ, ЦМБ
«Стратегія формування бібліотечних фондів в сучасних умовах»
на базі Регіонального тренінгового центру
в онлайн – режимі.


21 травня фахівцями Хмельницької ОУНБ ім. М. Островського було проведено вебінар на тему "Стратегія формування бібліотечних фондів в сучасних умовах" для бібліотекарів Хмельниччини.

Фахівці наголосили на тому, наскільки важливо бібліотекам формування фондів бібліотеки. Основною складовою є його комплектування, від якості та повноти якого залежить рівень інформаційно-бібліотечного та бібліографічного обслуговування користувачів. Інформаційний ринок, нові технології комплектування - важливий акцент для активізації бібліотек регіону.

Під час семінару провідними фахівцями відділу формування, наукового опрацювання фондів обласної бібліотеки розглянуті питання моніторингу розподілу та ефективності використання літератури , що надійшли за Державними програмами у 2014 році, бібліографічному редагуванню традиційних карткових каталогів, бібліографічному опису в ІРБІС-64.

Стратегії збереження документних ресурсів присвячена прзентація завідуючої відділу зберігання та реставрації бібліотечного фонду обласної бібліотеки.

На завершення тренінгу фахівці обласної наукової бібліотеки дали змістовні відповіді на питання колег. Будемо сподіватись, що вебінар буде мати позитивні наслідки!


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com