Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Краса та сила слова


9 квітня 2015 року читальним залом бібліотеки проведено зустріч-спілкування “Краса та сила слова” (до Всесвітнього дня книги та авторського права) з членами літературного клубу “Струни душі” Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування.

Мета зустрічі — віддати данину поваги книгам і авторам, закликаючи усіх знаходити задоволення в читанні і поважати незамінний внесок тих, хто сприяв соціальному і культурному прогресу людства.

Уміння висловити свої почуття і переживання, думки і образи, події і відносини - ось у чому справжній талант поета, письменника. Сказати і бути почутим, знайти розуміння і відгук у серцях вдячного читача - мета будь-якого автора. Кожен вірш - це сповідь поета, якийсь незабутній епізод з його життя. Вогник поетичного слова запалила в серцях і душах літніх жінок та чоловіків Надія Рибян - поетеса, член обласної організації Всеукраїнської творчої спілки “Конгрес літераторів України”. Присутні із величезним задоволенням поринули у неймовірний світ поезії і сповнилися натхненням від зустрічі з прекрасним. На завершення поетеса побажала присутнім, аби до їх рук потрапляла поезія, яка сягає глибин душі і творить там чудеса, яка може змінити та вчить любити світ, життя, людину


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com