Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна, вільна і сильна


22 січня у читальному залі відбулися історико-патріотичні читання “В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна, вільна і сильна”, приурочені до Дня Соборності України.

Захід проходив з метою формування у молоді почуття патріотизму, гідності та гордості за свою Батьківщину; усвідомлення значення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки; популяризації книжкових фондів бібліотеки.

У заході взяли участь: Сергій Скоробогатий — отаман Хмельницького окремого козацького куреня ім. І. Нечая; Ігор Западенко — журналіст, краєзнавець; Руслан Рохов — заступник директора громадської організації “Ділова рада України”; Анастасія Чеглакова — керівник сімейного клубу толерантності “Разом”, вимушена переселенка з Луганська; хмельничанин-учасник боїв в зоні АТО та учнівська молодь шкіл міста.

Під час заходу відбувся показ документальних фільмів: “День Соборності України” та “Акт Злуки 22 січня 1919 року” і презентація книжкової виставки “Соборна мати-Україна одна для всіх, як оберіг”.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com