Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Cкайп-консультування


Фото

29 жовтня 2015 року в бібліотеці проведено скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинились в складних життєвих обставинах Віньковецького, Волочиського, Старосинявського, Хмельницького та Ярмолинецького районів. Правову допомогу віддаленим користувачам надали представники Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга», Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області та юридичної клініки Хмельницького університету управління та права. Основні питання стосувалися оформлення спадку, нарахування індексацій та персональних надбавок, обчислення субсидій тощо.

Фото»

Юристи Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги готові крім консультування, допомогти незахищеним верствам населення в складенні документів процесуального характеру, здійсненні представництва їх інтересів у суді, органах місцевого самоврядування та перед іншими особами. Послуги адвокатів оплачуватиме держава. Це розширить можливості доступу до правосуддя, гарантованого Конституцією України та Конвенцією про захист прав та основоположних свобод.

Між бібліотекою та Хмельницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги укладено Меморандум про співпрацю та взаємодію.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com