Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Отримай правову допомогу в бібліотеці


Фото

Бібліотекою продовжено реалізацію проекту скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинились в складних життєвих обставинах Віньковецького, Волочиського, Старосинявського, Хмельницького та Ярмолинецького районів.

26 листопада правову допомогу віддаленим користувачам надали представники Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга», Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

Основні питання стосувалися оформлення спадку, прав працюючих пенсіонерів та нащадків засуджених репресованих, обчислення субсидій тощо.

Юристи Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги готові крім консультування, допомогти незахищеним верствам населення в складенні документів процесуального характеру, здійсненні представництва їх інтересів у суді, органах місцевого самоврядування та перед іншими особами. Послуги адвокатів оплачуватиме держава. Це розширить можливості доступу до правосуддя, гарантованого Конституцією України та Конвенцією про захист прав та основоположних свобод.

Наступне скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинились в складних життєвих обставинах відбудеться 24 грудня 2015 року.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com